3 uger med basisk livsstil

Så er der gået 2 uger siden jeg var på detox-retreat, ved ReshapeInstitute i Silkeborg – så her får i en lille update.

Jeg har nu været på Basekost mv siden 8/7-2017 og det er fantastisk. Jeg kan mærke og måle at min krop giver slip på syren. Min vægt er faldet med 5,8 kg og det har før dette været en umulighed pga mit stofskifte.

Alle mine tidligere skavanker kommer til overfladen, lidt efter lidt – ting jeg havde glemt jeg havde døjet med.

Jeg har lige været en uge i Sverige på ferie – havde 3 store poser grøntsager med og min nye Vitamix – det var fantastisk at kunne leve “levende” også selv om de andre spiste kager og andet som plejede at høre sig ferien til 🙂 Min sukkertrang er ikke eksisterende og hvis jeg endelig skulle skeje ud, så kom der lidt cachewnødder i skålen og grape med salt.

Vi har hver aften det som hedder “Happy Hour” en 1/2 time hvor vi sidder ned alle sammen og drikker et glad cider eller vin og snacker lidt nødder. Jeg erstattede min drink med Kokosvand og det smager fantastisk.

Jeg er så glad for denne livsstil og kan mærke hvor godt det er for mig og min krop 🙂

Jeg har i fødselsdagsgave fået en slowjuicer og en Bellicon trampolin og venter nu bare på at de kommer ind af døren 🙂

I dag står den på rengøring og oprydning i køkkenskabene, så de er mere alkaliske end syredannende 🙂

Jeg glæder mig vildt til at lave nye retter og finde mig til rette i min alkaliske verden, både i hverdagen og til fest 🙂

Tak for nu – kram Maj