En kur i balance

Har du også givet op… Nu er det nok… Årelang kamp mod kilo, som bare ikke vil blive væk… Den ene kur efter den anden… Du føler nederlag hver gang… hader din krop mere og mere for hvert forsøg… Måske har du endda lavtstofskifte og det gør det jo ikke nemmere…

Jeg gav op til sidst, var træt af at hade min krop fordi den ikke ville samarbejde. Til med fik jeg beskeden fra min læge, at jeg jo nok måtte se i øjnene, at jeg bare var en af dem som ikke kunne tabe sig…

Ok krop, du får ret jeg får fred… sådan da. Total resignation…

Så sidste år i december måned, så jeg en jeg kendte stråle efter at have tabt sig og det ved at følge et forløb, hos en person som jeg beundrede for hendes integritet og vidensdeling.

Et lille håb tændtes og en stor tvivl dukkede op. Men jeg var fristet… tænk nu hvis det kunne lykkes denne gang…

Jeg meldte mig på forløbet og besluttede at starte 5. januar. Nu var der da en plan og jeg ville gå all in, også selvom jeg faktisk ikke troede på “mirakler”. Men hvad havde jeg at tabt… Jeg havde jo givet op…

Jeg startede på forløbet og pludselig skete der noget… på vægten altså… vildt jeg tabte mig og ikke kun skaldede 200 g om ugen, nej efter 40 dage på forløbet sagde vægten 8 kg mindre… totalt vildt… jeg fortsatte livsstilen og der røg yderligere 8 kg. Totalt vildt. Mine kostvaner var ændret for altid og det samme, var min families.

Det er nu et år siden og jeg har stadig smidt 12 kg. Der er røget lidt på og det helt klart pga. stress og andre ydre omstændigheder. Livet går altså bare op og ned. Efter mange mange års kamp har jeg fundet noget som virker…

Jeg er igang med næste runde nu og vil nu fortsætte mod yderligere et mål. Hvor lang tid det tager at nå målet, ved jeg ikke, men jeg er ikke længere i tvivl om, at jeg vil nå mit mål.

Hvorfor virker lige netop dette forløb?

Fordi det er kost i balance. Det er lade sig gørligt i en travl og normal hverdag. Det er cellemad og ikke dellemad. Det betyder at din krop får næring og cellerne begynder at samarbejde, fordi du ikke kæmper mod dellerne, men nære din krop og dens funktioner.

Kender du det…

Hvis du som mig har været på 1000-vis af kure, kostomlægninger og selvpiner forløb. Så tror jeg du kan genkende dette.

Du er på en kur, forløb eller lignende, det fungerer og du taber dig. Pludselig mister du pusten… Det virkede, men du tager på igen og du vælger ikke at tage sammen forløb igen… for det var jo faktisk en fuser, selvom det virkede… Du fik din sejr og dit nederlag…

Din krop bliver din ven…

Det forløb jeg fandt for et år siden holder og selvom jeg har været væk fra det, vil jeg resten af mit liv gå tilbage til det hvis det bliver nødvendigt. Måske fordi det er så tæt på normal kost som det er. Det føles godt helt ind i sjælen, og du lærer faktisk dig selv og din krop at kende gennem forløbet. I bliver venner ikke fjender.

To Feel Amazing er mit valg for livet

Ønsker du at se mere om det forløb der har hjulpet mig og givet mig kærligheden tilbage til min krop, så skal du tjekke http://tofeelamazing.com ud. Jeg får ikke noget for at skrive denne artikel. Jeg har valgt at skrive dette fordi jeg ved, at der er mange som har givet op på deres krop og er træt af at kæmpe.

Jeg håber du finder din vej og finder glæden ved dig selv og din krop igen. Jeg ved du kan tabe dig, uanset omstændigheder.

Held og lykke og kærlige tanker sender jeg din vej.