Frihed et godt liv = et fast job?
,

Et godt liv = et fast job?

Lad mig fortælle dig lidt om mig selv. Jeg havde for 3 års siden ikke forestillet mig, at jeg ville elske at være selvstændig.

Fra fast job til selvstændig

Jeg har hele mit liv haft den overbevisning, at et godt og trygt liv var lig med et fast job. Og hvis du ser på det i form af en fast indkomst, som kommer på kontoen hver måned, så ja, det er trygt og sikkert. Blev jeg syg, kom der penge. Var jeg doven en dag, kom der penge. Pjækkede jeg en dag, kom der penge. Holdt jeg ferie, kom der penge.

Det samme beløb hver måned. Regningerne blev betalt, og overskuddet var ikke stort. Sådan så mit liv ud for 3 år siden. Sikkert og trygt, meget lidt tid som var min egen. Kreativiteten veg for træthed efter en lang dag og det meste fritid foregik foran TV’et – det er jo vigtigt at slappe af… Udsigt til dette liv til jeg var 92+ (iflg. min pensionsrådgiver), med en pensionsalder på omkring 70 år. Ikke større økonomisk råderum, men selvfølgelig mere tid når jeg gik på pension, spørgsmålet er bare, om jeg så havde råd til den tid, til at gøre det jeg drømte om, regningerne forsvinder jo ikke selvom man går på pension.

Alt dette tænkte jeg ikke særligt meget over, men jeg kunne mærke, at der var noget der skulle være anderledes. Jeg var ikke helt så glad for min tilværelse som jeg følte jeg kunne blive.

Det første skridt

Jeg tog første skridt mod selvstændigheden og mine passioner ved at gå på 4 dages uge. En dag om ugen til mine passioner. Det var frihed. Selvfølgelig gik jeg ned i løn, men meningen var jo at jeg skulle leve af min passion den frigivne dag.

I dag, 3 år efter, er jeg selvstændig og lever af mine passioner. Jeg kæmper stadig med at få økonomien til at hænge sammen, men elsker hvert minut af det og vil ikke bytte den frihed jeg har fået for et fast job.

mit liv min tidMit liv, min tid!

I dag bestemmer jeg 100% over min tid. Jeg kan vælge at sove til jeg vågner, hvilke opgaver og kunder som skal have tid i dag. Jeg arbejder nok 2 gange så meget tidsmæssigt, hvis du regnede efter, men det føles ikke som arbejde, for jeg elsker hvert minut af det.

Frustrationerne over at det går for langsomt, suget i maven når regningerne er betalt og næste måned starter, det bliver spændende hvorfra indtægterne kommer i denne måned!

Friheden når jeg tager en gåtur midt på dagen, drikker kaffe med en veninde eller holder foredrag om aftenen, er uvurderlig og kan ikke byttes for et fast job, ihvertfald ikke hos mig.

Jeg arbejder på at blive økonomisk fri i løbet af de næste 2-5 år, jeg ved det kræver al min fokus og tid. Men det er mit liv, min tid, og den eneste der sætter loft på er mig. Så jeg har valgt at “the sky is the limit”.

Rejsen, selvudviklingen og flowet i livet som selvstændig er fantastisk.

Din selvstændige natur – GRATIS mail forløb!

Er du et af de mennesker, som har en selvstændig i maven, men ikke rigtig tør eller ved hvor du skal starte?

Så start her!

Tilmeld dig en lille serie af mails og videoer, hvor jeg fortæller om min vej, og hvad jeg har gjort for at min rejse bliver så behagelig som muligt.